China INT-TGG Multipole Circular Male Konektor Plug 0B 1B 2B 3B Series Produsen lan Supplier | INTE-AUTO

INT-TGG Multipole Circular Male Konektor Plug 0B 1B 2B 3B Series

Rövid leírás:

Model (INT-TGG) .Seri (00 ... 3B). Key (G) .Straight Plug, Kabel collet, wong edan kanggo relief bend fitting.


  • Minimál megrendelés Mennyiség: 1 Piece
  • Sumber Kabisan: 30000 Potongan / Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C, PayPal, Western Union
  • Detail produk

    Tags Product

    B seri konektor circular electrical nyedhiyani fitur utama ing ngisor iki:
    1. Security saka sistem poto-latching Push-Pull.
    2. Kaping opsi tombol supaya salib kawin.
    3. sistem Keying ( «G» standar tombol) saka konektor padha kanggo konektor Alignment.
    4. 360 ° screening kanggo lengkap EMC shielding.
    5. jinis Multi-pole 2 32 kontak.
    6. Solder, kontak print (terus utawa sikut).
    7. Kapadhetan packing Dhuwur tabungan papan.
    Ukuran Product:

    model Sorozat L M A S1 S2
    INT-TGG 0B 34 24 9,4 8 8
    INT-TGG 1B 41 30 12 10 9
    INT-TGG 2B 48 36 15 13 13
    INT-TGG 3B 57 42 18 16 15

    Wigati: Kabeh nomer kita part didhisiki "INT-", contone: int-TGG.0B.302.CLAD52Z.
    "Z" layang iku wong edan kanggo relief bend fitting. "52" iku ukuran kabel collet 5.2MM (request for diameteripun kabel). Ora relief bend nomer part iku INT-TGG.0B.302.CLAD52
    ciri Technical:
    Mekanikal Climatically
    1. Endurance:> 5000 siklus kawin.
    2. Asor: Nganti 95% ing 60 ºC.
    3. sawetara suhu: -40 ºC, +250 ºC.
    4. Resistance kanggo geter: 15 g [10 Hz-2000HZ].
    Resistance 5. Shock: 100 g, 6 MS.
    6. Salt test semprotan karat:> 48h.
    7. indeks Protection (dikawinke): IP50.
    Aplikasi Industry:
    Punika wiyar dipigunakaké ing kabeh jinis Alat medical, khusus kanggo transmisi sinyal, Medical Equipment, Audio / Video, Test lan Takeran, Komunikasi produk baris.
    Konektor Series B karo Multiple pins kanggo pilihan:
    00B Series: 2,3,4 Pin
    0B Series: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9 Pin
    1B Series: 2, 3, 4, 5, 6, 7 , 8, 10, 14, 16 Pin
    2B Series: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 19, 26, 32 Pin
    3B Series: 2, 3, 4 , 5, 6, 7, 8, 9,10,12,14,16,18, 20, 22, 24, 26, 30 Pin
    INTE-AUTOdesain, Pabrik lan disebaraké kinerja dhuwur konektor kabel listrik lan push-narik lanang solusi kabel konektor. Dikenal kanggo kualitas lan ruggedness sing, konektor mbuktekaken dadi dipercaya ing lingkungan paling nuntut. Bantuan kanggo biaya mudhun lan shorten wektu pangiriman.


  • Next:
  • Previous: