• 6.3
  • 123456
  • b

за компанијата

Инте-АУТО се фокусира на истражување, производство и дистрибуција на високи перформанси push pull конектори. Поддржано од долгогодишно искуство во конектор дизајн, прилагодено конектори и конектор решенија, ценети клиенти со уникатна апликации и барања може да добие сопствени решенија.

 

Email нас

За информации во врска со нашите производи или ценовник, Ве молиме да го напуштите вашиот e-mail на нас и ние ќе ве контактираме во рок од 24 часа.