Rreth nesh

Inte-AUTO përqëndrohet në hulumtim, prodhimin dhe shpërndarjen e të lartë të performancës lidhje shtytje tërheq. Përkrahur nga përvojë të gjerë në hartimin lidhës, lidhësit të përshtatur dhe zgjidhjet lidhës, klientët me vlerë me aplikimet unike dhe kërkesat mund të marrin zgjidhje me porosi. Mbulim Gjuhësh tona janë përdorur gjerësisht në testimin, komunikim, mjekësore, hapësirës ajrore, ushtarake, dhe pajisje të automobilave si në tregun e brendshëm dhe jashtë vendit.

Parim ynë: të bëjë çdo përpjekje për të përmbushur nevojat aktuale të klientëve, të ndihmuar të kushtojë poshtë dhe të shkurtojnë kohën e dorëzimit.

Mbulim Gjuhësh përgjithshme
lidhës mjekësore
Connector ushtarake
customized
Mbulim Gjuhësh përgjithshme

IP50 shtytje tërheq lidhës-B seri

lidhës-K i papërshkueshëm nga uji seri

Gjysmëhenë lidhës-S seri

Me bosht të përbashkët lidhës-S seri

lidhës-H industrial seri

 

lidhës mjekësore

Plastike shtytje tërheq lidhës-P seri

lidhës gazit metalike

Connector ushtarake

Qarkorja seri Connector F

 

customized

zgjidhje lidhës me porosi

zgjidhje kuvendit kabllor.