Cina INT-TGG Multipole Circular pameget Panyambung Colokkeun 0B 1B 2B 3B Series Produsén na Supplier | INTE-Otomatis

INT-TGG Multipole Circular pameget Panyambung Colokkeun 0B 1B 2B 3B Series

Pondok Description:

Model (INT-TGG) .Series (00 ... 3B). Konci (G) .Straight Colokkeun, Cable collet, a nut pikeun relief ngalipet pas.


  • Min.Order kuantitas: 1 Piece
  • Suplai Kamampuhan: 30000 Potongan / Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C, PayPal, Western Union
  • jéntré produk

    Tags produk

    B runtuyan konektor sirkular listrik nyadiakeun fitur utama di handap:
    1. Kaamanan sahiji sistem timer latching Push-tarik.
    2. Langkung pilihan konci ulah cross jalangan.
    3. sistem keying ( «G» baku konci) tina panyambungna sarupa pikeun konektor alignment.
    4. 360 ° screening keur pinuh EMC shielding.
    5. jenis Multi-kutub 2 ka 32 kontak.
    6. Solder, kontak print (lempeng atawa siku).
    7. dénsitas packing High keur tabungan spasi.
    Ukuran produk:

    model Series L M A S1 S2
    INT-TGG 0B 34 24 9,4 8 8
    INT-TGG 1B 41 30 12 10 9
    INT-TGG 2B 48 36 15 13 13
    INT-TGG 3B 57 42 18 16 15

    Catetan: Kabéh nomer bagéan kami dimimitian ku "INT-", contona: INT-TGG.0B.302.CLAD52Z.
    "Z" hurup nyaéta nut pikeun relief ngalipet pas. "52" anu ukuran kabel collet 5.2MM (Nyuhunkeun diaméterna sambungan kabel). Taya relief ngalipet jumlah bagian nyaeta INT-TGG.0B.302.CLAD52
    ciri Téknis:
    Mechanical na Climatically
    1. ketahanan:> 5000 siklus jalangan.
    2. asor: Nepi ka 95% dina 60 ºC.
    3. rentang Suhu: -40 ºC, +250 ºC.
    4. Résistansi kana Geter: 15 g [10 Hz-2000HZ].
    Lalawanan 5. Manten: 100 g, 6 MS.
    6. Salt test semprot korosi:> 48h.
    7. indéks Protection (jalangan): IP50.
    Aplikasi Industri:
    Ieu geus loba dipaké dina sagala jinis equipments médis, husus keur transmisi sinyal, Equipment Médis, Audio / Video, Test sarta pangukuran, Communications garis produk.
    Konektor runtuyan B kalawan langkung ti pin pikeun Pilihan anjeun:
    00B séri: 2,3,4 pin
    0B séri: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9 pin
    1B séri: 2, 3, 4, 5, 6, 7 , 8, 10, 14, 16 pin
    2B Series: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 19, 26, 32 pin
    3B Series: 2, 3, 4 , 5, 6, 7, 8, 9,10,12,14,16,18, 20, 22, 24, 26 30 pin
    INTE-Otomatisdesain, rancang jeung ngadistribusikaeun kinerja tinggi konektor sambungan kabel listrik jeung nyorong-tarik bikang jalu solusi sambungan kabel konektor. Dipikawanoh pikeun kualitas sarta ruggedness maranéhanana, panyambungna kami kabukti dipercaya dina lingkung nu nuntut. Mantuan biaya ka handap tur shorten waktu pangiriman.


  • Hareup:
  • Saméméhna: