Avansert Push Pull Selvlåsende Audio Connector Ytelse

Innledning:
Hva er felles miljøprestasjon push pull selvlåsende sirkulær kontakt?
Push pull selvlåsende sirkulær koblingskonstruksjon omfatter temperatur, fuktighet, saltsprut, vibrasjon og støt.

2b55ad631

1. Den Temperaturbestandighet av den sirkelrunde koplings:
Den aktuelle maksimale driftstemperatur koplingen er 200 ° C (med unntak av noen høytemperatur spesielle kontakter), og den minimale temperatur er -65 ° C. Når koplings verk, genererer strøm varme ved kontaktpunktet, forårsaker temperaturøkning, slik at det er generelt antatt at driftstemperaturen bør være lik summen av den omgivende temperatur og temperaturstigning i kontakt. I noen spesifikasjoner, er den maksimalt tillatte temperaturstigning i koblingsleddet ved den nominelle driftsstrøm spesifisert.

2. Fuktighetsresistens av push-pull-kontakt:
inntrengning av fuktighet kan påvirke isolasjonsytelse av kontakten og korrodere metalldelene. De konstant fuktighet og varme testforhold er relativ fuktighet på 90% ~ 95% (opp til 98% i henhold til produktspesifikasjoner), temperatur av + 40 ± 20 ° C, og prøvetiden på minst 96 timer i henhold til produktspesifikasjoner. Vekslende varme og fuktighet tester er mer alvorlig.

3. Saltdusj motstand:
Når koplingen brukes i et miljø som inneholder fuktighet og salt, metallstrukturdeler, og den overflatebehandlingslag av kontaktdelene kan føre til galvanisk korrosjon, som påvirker de fysiske og elektriske egenskapene til kontaktanordningen. For å evaluere evnen av den elektriske kobling for å motstå dette miljøet, ble en saltdusjtest som er angitt. Det innstiller koplingsstykket i en kontrollert temperatur testkammer og anvender en forutbestemt konsentrasjon av natriumklorid-løsning som skal sprøytes med komprimert luft for å danne et saltspray atmosfære. Eksponeringstiden er spesifisert av produktspesifikasjonen, og er minst 48 timer.

4. vibrasjoner og støt:
Motstand mot vibrasjon og støt er viktige egenskaper for elektriske kontakter, særlig viktige i spesielle anvendelsesmiljøer så som romfart, jernbane og veitransport. Det er å teste den robusthet og elektrisk kontakt med elektriske konstruksjoner av elektriske tilkoblingsorganer og påliteligheten av viktige indikatorer. Det er klare regler i de aktuelle testmetoder. Toppen akselerasjon, varighet og pulsformen av de sjokk og varigheten av elektrisk kontinuitet avbrytelse bør spesifiseres i slagtesten.

5. Den andre miljømessige resultater:
Ifølge kravene for bruk, den andre miljøbelastningen av den elektriske konnektoren er hermeticity (luftlekkasje, væsketrykk), flytende impregnering (tolerant til spesifikk toleranse væsker), og lavt trykk, og så videre.


پوسٹ کا وقت: مارچ-20-2019